4.91  stjerner
Enkel og fleksibel tilhengerutleie

Enkel og fleksibel tilhengerutleie

Innlegget ble publisert Søndag 21/05/2023 14:27 av BookATrailer.no

Introduksjon

I en verden der delingsøkonomien er i ferd med å bli normen, er det mer praktisk enn noensinne å leie ting vi trenger i stedet for å eie dem. Dette gjelder spesielt for gjenstander som tilhengere, som ofte bare er nødvendige for sporadiske bruksområder. Dette er hvor BookATrailer kommer inn. BookATrailer tilbyr en enkel og praktisk løsning for utleie av tilhengere, slik at du kan få tilgang til en tilhenger når du trenger den, uten å måtte eie en selv.

Hvordan det fungerer

Med BookATrailer kan du enkelt finne og bestille en ledig tilhenger på nettet. Når du har booket en tilhenger, kan du hente den ved hjelp av deres selvbetjente løsning, som er tilgjengelig 24/7. Du låser opp hengeren med en kode som du får oppgitt når du har gjennomført vår selvbetjente utleveringstjeneste. På denne måten kan du hente tilhengeren når det passer deg, noe som gir større fleksibilitet og bekvemmelighet1.

Hva tilbyr vi?

BookATrailer tilbyr forskjellige typer tilhengere for utleie. De mest populære tilhengerne har en tillatt totalvekt på 750 kg, som betyr at du kan kjøre med førerkort klasse B. De har også en lastelengde på 260 cm, bremser, 13-pins tilkobling og helårsdekk. Vi har flere steder hvor du kan hente tilhengeren, blant annet i og Sandnes og Stavanger. Hvis du trenger en tilhenger for en engangsjobb, eller bare bruker en tilhenger sporadisk, kan det være mer kostnadseffektivt og mindre stressende å leie enn å eie. Med BookATrailer kan du enkelt finne en tilhenger i nærheten og bestille den på nettet.

« Gå tilbake til artikkeloversikten