4.91  stjerner
Lei tilhenger gratis hos oss!

Lei tilhenger gratis hos oss!

Innlegget ble publisert Mandag 25/03/2024 14:09 av BookATrailer.no

BookATrailer tilbyr gratis leie av tilhengere til forbrukere på ukedager (mandag til torsdag). Det eneste du må betale er bookingavgiften. Du kan bruke tilhengeren til hva du måtte ønske, enten det er flytting eller handling på IKEA. Når du bestiller tilhengeren vil du av tekniske årsaker måtte betale for leieforholdet og bestillingsavgiften. Du må så innen 1 time sende en e-post med bestillingsnummeret ditt til hei@bookatrailer.no og be om refusjon av leieavgiften. Vi vil så innen 4 uker refundere leiebeløpet, så fremt leieforholdet ditt samsvarer med kriteriene våre. Dersom du er usikker på hvor lenge du trenger tilhengeren så kan du benytte deg av vårt gratistilbud, og etterpå utvide leieperioden. Når du skal benytte deg av tilbudet om gratis leie av tilhenger er det noen kriterier du må forholde deg til:

  • Leieperiode: Det er kun gratis for leieforhold på tre timer
  • Bestillingstidspunkt: Du må bestille tilhengeren maks 1 time før oppstart av leieforholdet
  • Mandag til torsdag: Gratis tilhengerleie er kun tilgjengelig mandag til torsdag
  • Kan ikke kombineres: Tilbudet kan ikke kombineres med andre tilbud eller rabatter
  • Kun for nye kunder: Tilbudet gjelder kun for nye kunder, som ikke har leid av oss tidligere
  • Tilhengertyper: Gratis leie av tilhenger gjelder kun for skaphengere
  • Ansvar: Ved bruk av tilbudet gjelder ikke forsikringsordningen vår og du er 100% ansvarlig for all skade på tilhengeren.

Hvorfor må jeg betale bestillingsavgift?

Tilbudet vårt om gratis leie av tilhengere er et tilbud vi har for å gjøre potensielle kunder kjent med vår unike plattform for utleie. Det er derimot noen kostnader med å drive plattformen som vi må sikre at vi får dekket inn. Dette er blant annet lønn, IT-kostnader og risiko. Derfor må vi ta bestillingsavgift.

Hvorfor må jeg betale for leien selv om det er gratis?

Det er en vurdering vi har gjort av hensyn til den tekniske plattformen vår. Løsningen tillater for tiden ikke gratis leieforhold, vi må derfor ta betalt som om det var et ordinært leieforhold og så refundere leiebeløpet i ettertid. Det er viktig at du følger kriteriene og varsler oss senest 1 time etter bestillingstidspunktet om at du ønsker å benytte deg av tilbudet.

« Gå tilbake til artikkeloversikten