4.91  stjerner
Leie ut tilhengere? Bli partner!

Leie ut tilhengere? Bli partner!

Innlegget ble publisert Tirsdag 21/11/2023 09:03 av BookATrailer.no

Leter du etter tilhengere til leie?
Klikk her for å søke etter ledige tilhengere i ditt område

BookATrailer har en velutprøvd plattform for tilhengerutleie, og vi åpner nå plattformen for nye samarbeidspartnere som ønsker å starte eller videreutvikle sin tilhengerutleie. Partnere som vi knytter oss opp sammen med vil dra nytte av vår spesialbygde teknologiske plattform, BookATrailers gode navn og rykte og gode innkjøpsavtaler fra produsenter som Brenderup.

Hvem ser vi etter?

#48 Vi ser etter deg som enten leier ut tilhengere i dag, eller som planlegger å starte en utleievirksomhet. For å bli en partner av oss kreves det at du er et MVA-registrert foretak, enten organisert som et enkeltpersonsforetak eller et aksjeselskap. Dersom du ikke har et selskap i dag, er det helt gratis å registrere deg som et enkeltpersonsforetak i Brønnøysundregistrene. Vi ser etter partnere i fylker som vi ikke er representert i fra før, da det er et viktig poeng for oss at vi kun vil ha en aktør i hvert område. I dag står vi selv for utleien i Rogaland og Agder og planlegger utvidelse til Vestland, Telemark og Vestfold. Det betyr ikke at det er uaktuelt for en riktig partner å samarbeide i disse fylkene.

Hvilket utstyr trenger du?

I utgangspunktet trenger du ikke mer en noen tilhengere med kodelås for å komme i gang med utleie av tilhengere på BookATrailer. Vi anbefaler som et minimum at du har en skaphenger, grindhenger og bilfrakter for å få en god start. Ta kontakt med oss for å diskutere hvordan din flåte kan se ut.

Hva kan BookATrailer tilby?

Vi har en plattform som er skreddersydd for tilhengerutleie. Systemet er bygget opp for å være 100% selvbetjent for kunder som ønsker å leie en tilhenger og er hele tiden under utvikling. Vår erfaring i kombinasjon med denne plattformen har gjort tilhengerutleie enklere og bedre en noen gang for leietakere som prøver tilhengerutleie hos oss. Når du blir partner med oss vil du få tilgang til systemet og kan administrere leieforhold og tilhengerflåten din. Systemet gir også nyttige verktøy som servicelogg, reservedelslister mm. for hele flåten din, slik at du samler all data på et sted. Vi vil bistå med markedsføring av tilhengerne dine på internett, samt med maler og ferdige design for profilering på tilhengerne.

Hva koster det?

Partneravgiften er 5% av hvert gjennomførte leieforhold i tillegg til bestillingsgebyret på 98 kr som belastes leietaker. Resterende leieinntekter utbetales til deg en gang i kvartalet.

Ta kontakt med oss!

Ta kontakt med oss i dag for å diskutere mulighetene for tilhengerutleie.

« Gå tilbake til artikkeloversikten