4.91  stjerner
Utplassering av tilhenger hos lag, organisasjoner og bedrifter

Utplassering av tilhenger hos lag, organisasjoner og bedrifter

Innlegget ble publisert Tirsdag 12/09/2023 17:09 av BookATrailer.no
BookATrailer er en døgnåpen og selvbetjent tjeneste rettet mot forbruker- og bedriftsmarkedet for utleie av tilhengere. Våre egne prisanalyser viser at vi er den rimeligste aktøren for tilhengerutleie i områdene vi opererer innenfor. Tilbakemeldingene vi får fra våre leietakere viser også at vi får utrolige 4.97 av 5 mulige stjerner, det er vi utrolig stolte over! Tjenesten startet opp for å konkurrere med den klassiske utleien av tilhengere fra bensinstasjoner, både på pris - men ikke minst brukervennlighet og enkelthet for de som trenger en tilhenger både for lengre og kortere perioder.

Utplassering av tilhenger hos dere?

BookATrailer tilbyr en lukrativ modell for utplassering av tilhengere hos lag, organisasjoner og bedrifter. Vi tilbyr en kickback på 20% av våre netto leieinntekter som utbetales årlig til samarbeidspartneren som stiller en parkeringsplass til disposisjon for oss. For enkelte typer tilhengere som ikke har bremser vil vi i noen tilfeller måtte sette opp en påle eller lignende for å forsikre oss om at tilhengeren ikke forflyttes ved kraftig vind. Dette avtaler vi under befaring med dere. Det eneste vi ber om utover en dedikert parkeringsplass til plassering av tilhengeren, er at dere på deres nettside opplyser om muligheten til å leie en tilhenger fra deres område med en lenke til vår nettside. Vi sender dere gjerne forslag til tekst. I utgangspunktet forventer vi en varighet på avtalen på fem år. Dette er fordi vi tar betydelige kostnader ved å investere i en helt ny tilhenger som utplasseres hos dere.

Rabattordning

Det er også mulig å etablere en rabattordning for deres medlemmer. Medlemmer vil da kunne få 10% rabatt på sine leieforhold hos oss ved å registrere en rabattkode på sin brukerkonto. Bruk av en slik løsning vil redusere kickbacken for aktuelle forhold tilsvarende rabatten. Dette vil derfor fremstå som et svært godt incentiv for å både øke omsetning på tilhengeren, samtidig som det gir deres medlemmer en god medlemsfordel.

Hva om det oppstår skade?

Alle våre tilhengere vedlikeholdes jevnlig av oss for å sikre en god opplevelse for leietakerne våre. Dersom det skjer noe med tilhengeren vil vi bli varslet av leietakeren, som utløser en serviceordre hos oss for vedlikehold av tilhengeren. Det er derfor ingen ansvar forbundet med utleien, selv når den skjer hos dere.

Hvilken type tilhenger vil dere sette ut?

Som regel er det mest aktuelt for oss å sette ut en skaphenger for utleie. Dette vil vi vurdere nærmere basert på hvilket marked vi vil kunne betjene fra deres lokasjon. Vi tilbyr utleie av skaphengere, grindhengere og bilfraktere. På enkelte lokasjoner kan det være aktuelt å utplassere flere tilhengere, dette vil vi vurdere nærmere med dere.

Kontakt oss

Ønsker dere mer informasjon om hvilke muligheter som finnes? Ta kontakt med oss.

« Gå tilbake til artikkeloversikten