4.91  stjerner

Biltraller til leie i Kristiansand

Lei en biltralle i Kristiansand hos oss, så kan du hente den med vår selvbetjente løsning! Det er så enkelt som å leie hengeren du ønsker og hent den til tidspunktet du har valgt.

Biltralleutleie i Kristiansand

 • 3000 kg tillatt totalvekt
 • 2440 kg nyttelast
 • 403 cm lastelengde
 • 13-pins tilkobling
 • Helårsdekk
 • Kristiansand (Hånes)
 • Les mer og book nå fra 449,-

Leie tilhenger Kristiansand | Døgnåpen tilhengerutleieVi tilbyr en enkel, døgnåpen og selvbetjent løsning for tilhengerutleie i Kristiansand. Enten du planlegger flytting, trenger transport for store kjøp, eller har andre behov, har vi den perfekte tilhengeren for deg.


Hvorfor velge BookATrailer?


 • Døgnåpen tilgjengelighet: Lei en tilhenger når det passer deg best, 24 timer i døgnet, 7 dager i uken.
 • Variert utvalg: Vi tilbyr et bredt spekter av tilhengere i alle størrelser, fra små til store.
 • Enkel booking: Bestill din tilhenger online på bare noen få minutter.
 • Kvalitet og sikkerhet: Alle våre tilhengere er godt vedlikeholdt og sikkerhetskontrollert.
 • Konkurransedyktige priser: Vi tilbyr rimelige priser på tilhengerutleie.

Vi tilbyr tilhengerutleie i Kristiansand – også hengerutleie og leie av tilhenger døgnåpent og billig! Book din tilhenger hos BookATrailer i dag!


Besøk vår nettside BookATrailer.no for å se vårt utvalg av tilhengere og online reservasjon. Kontakt oss på 41 14 90 40 for mer informasjon.Slik leier du en tilhenger hos oss i Kristiansand:

Alle tilhengerne til BookATrailer i Kristiansand er lokalisert på Hånes v/ Hånes senter. Når du skal hente tilhengeren du har leid, henter du den enkelt ved å gjennomføre en rask tilstandskontroll av tilhengeren via mobiltelefonen din. Du trenger ikke å installere en egen app - du får en lenke på SMS en time før oppstart av leieforholdet. Når du har dokumentert tilstanden til tilhengeren, får du oppgitt koden til låsen og kan ta tilhengeren du har leid i bruk.


  Leie tilhenger i Kristiansand med BookATrailer. Stor og moderne flåte av tilhengere.
 
BookATrailer tilhengerutleie i Kristiansand tilbyr en moderne flåte av tilhengere til leie


Spørsmål og svar:


Hvor mye koster det å leie en tilhenger i Kristiansand?
Hos BookATrailer i Kristiansand kan du leie tilhengere fra 249 kr. Våre tilhengere er plassert sentralt på Hånes med kort avstand fra E18.

Hvor er utleiestasjonen i Kristiansand?
I Kristiansand er tilhengerutleie fra Hånes. Det er døgnåpent og selvbetjent, som betyr at du kan bestille en og hente tilhengeren døgnet rundt.

Kan du kjøre uten tilhengerlappen?
Som en hovedregel kan du trekke en tilhenger så lenge den har tillatt totalvekt på 750 kg eller lavere når du har førerkort klasse B. Du kan sjekke i vår egen tilhengerkalkulator for å kontrollere om du kan bruke din bil med den tilhengeren du planlegger å leie.


Lei en biltralle i Kristiansand
Leie biltralle hos BookATrailer.no
Hos BookATrailer kan du leie nye og velholdte biltraller

Hos oss kan du leie bilfraktere i Stavanger og Kristiansand. Alle biltrallene våre er produsert av Brenderup og er laget for å tåle en nyttelast på rundt 2.500 kg! Detaljene rundt de forskjellige bilfrakterne finner du på hver enkelt annonse. I bloggen vår kan du lese om sikring av kjøretøy på bilfraktere.

Bilfrakterne du leier av oss er utstyrt med hydraulisk vinsj og tipp som gjør det til en smertefri opplevelse, enten du skal kjøre en bil til «høggern» eller om du skal transportere en bil i næring. Bilfraktere som du leier kan som vanlig hentes ut helt selvbetjent og døgnet rundt. Kundene våre elsker biltrallene – prøv de du også!

Hos BookATrailer.no kan du også dersom du driver en bedrift opprette en fakturaavtale, dette gir gode fordeler for deg som leier ofte. Blant annet kan du gi tilgang til dine medarbeidere, slik at de kan hente ut biltrallen, eller andre tilhengere helt selvbetjent og døgnet rundt. Ta kontakt med oss for mer informasjon.