4.91  stjerner

Skaphengere til leie i Eidsvoll

Lei en skaphenger i Eidsvoll hos oss, så kan du hente den med vår selvbetjente løsning! Det er så enkelt som å leie hengeren du ønsker og hent den til tidspunktet du har valgt.

Skaphengerutleie i Eidsvoll

 • 750 kg tillatt totalvekt
 • 450 kg nyttelast
 • 260 cm lastelengde
 • 13-pins tilkobling
 • Helårsdekk
 • Eidsvoll (Eidsvoll stasjon)
 • Les mer og book nå fra 249,-

Døgnåpen og selvbetjent tilhengerleie i EidsvollIgjennom BookATrailer tilbyr nå vår utleiepartner RS Bil AS på Eidsvoll tilhengerutleie, døgnet rundt og helt selvbetjent. Utleiestasjonen er lokalisert svært sentralt og et steinkast fra Eidsvoll stasjon.


Hvorfor velge BookATrailer?


 • Døgnåpen tilgjengelighet: Lei en tilhenger når det passer deg best, 24 timer i døgnet, 7 dager i uken.
 • Variert utvalg: Vi tilbyr et bredt spekter av tilhengere i alle størrelser, fra små til store.
 • Enkel booking: Bestill din tilhenger online på bare noen få minutter.
 • Kvalitet og sikkerhet: Alle våre tilhengere er godt vedlikeholdt og sikkerhetskontrollert.
 • Konkurransedyktige priser: Vi tilbyr rimelige priser på tilhengerutleie.

Vi tilbyr leie av tilhengere i Eidsvoll– døgnåpent og billig! Book din tilhenger hos BookATrailer i dag!


Besøk vår nettside BookATrailer.no for å se vårt utvalg av tilhengere, du bestiller via vår selvbetjeningsløsning og henter tilhengeren helt selvbetjent. Kontakt oss på 41 14 90 40 for mer informasjon.Slik leier du en tilhenger i Eidsvoll:

Alle tilhengerne til BookATrailer i Eidsvoll er lokalisert hos RS Bil AS, like ved Eidsvoll stasjon. Når du skal hente tilhengeren du har leid, henter du den enkelt ved å gjennomføre en rask tilstandskontroll av tilhengeren via mobiltelefonen din. Du trenger ikke å installere en egen app - du får en lenke på SMS en time før oppstart av leieforholdet. Når du har dokumentert tilstanden til tilhengeren, får du oppgitt koden til låsen og kan ta tilhengeren du har leid i bruk.


  Leie tilhenger i Eidsvoll med BookATrailer. Stor og moderne flåte av tilhengere.
 
BookATrailer tilhengerutleie i Eidsvoll tilbyr en moderne flåte av tilhengere til leie


Spørsmål og svar:


Hvor mye koster det å leie en tilhenger i Eidsvoll?
Hos BookATrailer i Eidsvoll kan du leie tilhengere fra 249 kr. Våre tilhengere er plassert sentralt ved Eidsvoll stasjon.

Kan du kjøre uten tilhengerlappen?
Som en hovedregel kan du trekke en tilhenger så lenge den har tillatt totalvekt på 750 kg eller lavere når du har førerkort klasse B. Du kan sjekke i vår egen tilhengerkalkulator for å kontrollere om du kan bruke din bil med den tilhengeren du planlegger å leie.


Lei en skaphenger i Eidsvoll
Leie skaphenger hos BookATrailer.no
Hos BookATrailer kan du leie nye og velholdte skaphengere

Hos oss tilbys det førsteklasses skaphengere for utleie fra alle utleiestasjonene våre. Skaphengere kommer fra anerkjente produsenter som Brenderup og Variant og de fleste er designet for å kunne kjøres av deg som har førerkortklasse B. Dette kan du kontrollere ved å se at tilhengerens tillatte totalvekt er 750 kg. Du finner alle detaljene du trenger på de individuelle annonsesidene for hver henger.

Når du leier en skaphenger fra oss, får du tilgang til en sikker og pålitelig løsning for transport av varer som krever beskyttelse mot vær og vind. Dette er ideelt for flytting, frakt av møbler eller annet materiell som trenger ekstra beskyttelse under transport. Våre skaphengere er enkle å laste og sikre, noe som sikrer en effektiv og problemfri flytteprosess.

For bedrifter tilbyr vi muligheten til å inngå en fakturaavtale, som gir betydelige fordeler for regelmessige leietakere. Med en slik avtale kan du enkelt delegere tilgang til dine ansatte, slik at de kan leie og hente skaphengeren eller andre typer tilhengere uten behov for å legge ut, til hvilken som helst tid på døgnet. Ta kontakt for ytterligere informasjon om hvordan vi kan tilrettelegge for dine behov.

Opplev selv hvor enkelt og praktisk det er med skaphengerutleie hos BookATrailer.no – dine varer fortjener den beste transportløsningen!