4.91 stjerner

Tilhengere til leie i Bryne

Lei en tilhenger i Bryne hos oss, så kan du hente den med vår selvbetjente løsning! Det er så enkelt som å leie hengeren du ønsker og hent den til tidspunktet du har valgt.

Tilhengerutleie i Bryne

  • 750 kg tillatt totalvekt
  • 450 kg nyttelast
  • 260 cm lastelengde
  • 13-pins tilkobling
  • Helårsdekk
  • Bryne (BilXtra Bryne)
  • Les mer og book nå fra 249,-

Selvbetjent og døgnåpen tilhengerutleie på Bryne!
Er du på utkikk etter en pålitelig og rimelig tilhenger til leie på Bryne? Vi har tilhengere stasjonert på BilXtra Bryne. Hos BookATrailer.no tilbyr vi et bredt utvalg av tilhengere til alle dine behov. Enten du skal flytte, frakte varer eller bare du kanskje vil bruke den til høstferien på fjellet, har vi den perfekte tilhengeren for deg. Våre tilhengere er godt vedlikeholdt og klare for selvbetjent utleie.

Ønsker du å leie en tilhenger i Bryne? Hos BookATrailer har vi gjort det enklere enn noensinne. Med vår brukervennlige plattform kan du finne, bestille, og hente ut tilhengeren du trenger. Vår selvbetjente løsning er tilgjengelig 24/7, noe som gir deg frihet til å leie en tilhenger når det passer deg best.

Tidligere leietakere på Bryne og i resten av Norge gir oss fantastiske anmeldelser, som vi er utrolig stolte over. Alle våre tilhengere har helårsdekk, rene og godt vedlikeholdt, slik at du kan gjennomføre jobben du skal - til en god pris. På Jæren tilbyr vi skaphengere til leie, men dersom du ønsker å leie en bilfrakter eller grindhenger kan du leie det til en lav pris fra vår tilhengerutleiestasjon på Forus.

Viktige grunner til at våre kunder leier tilhenger fra oss på Bryne:
Lave priser: Vi er nesten 50% billigere en Shell Bryne på tilhengerleie
Enkel bestillingsprosess: Vår plattform gjør det enkelt å leie en tilhenger
Fleksibilitet: Med døgnåpne utleveringstider, kan du hente tilhengeren når det passer deg.
Pålitelighet: Våre tilhengere er i topp stand, slik at du kan stole på dem for trygg transport.

Slik virker selvbetjent tilhengerleie:


Når du har leid en tilhenger hos oss kan den hentes døgnet rundt med vår selvbetjente utleveringsløsning. Umiddelbart når du har bestilt tilhengeren vil du få informasjon på "Min side" om hvor tilhengeren kan hentes. Du vil ca. en time før oppstart av leieforholdet motta en lenke på SMS som du skal benytte for å gjennomføre utlevering av tilhengeren du har leid. Når du har dokumentert tilhengerens tilstand ved å ta bilder av den, vil du få oppgitt koden til låsen. Når du returnerer tilhengeren gjennomfører du en tilsvarende kontroll.
Leie tilhenger i Bryne med BookATrailer.no
Tilhengerleie har sannsynligvis aldri vært enklere på Bryne med BookATrailer.


Spørsmål og svar:


Hvor mye koster det å leie en tilhenger på Bryne?
Hos BookATrailer kan du leie tilhengere fra 249 kr for tre timer på Bryne.

Hvor leier dere ut tilhengere på Bryne?
På Bryne er tilhengerene våre plassert hos BilXtra Bryne, du kan hente tilhengeren du leier også utenom åpningstid. Du kan også leie av oss på Klepp like ved Jærhagen.

Kan du kjøre uten tilhengerlappen?
Som en hovedregel kan du trekke en tilhenger så lenge den har tillatt totalvekt på 750 kg eller lavere når du har førerkort klasse B. Du kan sjekke i vår egen tilhengerkalkulator for å kontrollere om du kan bruke din bil med den tilhengeren du planlegger å leie.