4.91  stjerner

Tilhengere til leie i Sola

Lei en tilhenger i Sola hos oss, så kan du hente den med vår selvbetjente løsning! Det er så enkelt som å leie hengeren du ønsker og hent den til tidspunktet du har valgt.

Tilhengerutleie i Sola

  • 750 kg tillatt totalvekt
  • 450 kg nyttelast
  • 260 cm lastelengde
  • 13-pins tilkobling
  • Helårsdekk
  • Bryne (BilXtra Bryne)
  • Les mer og book nå fra 249,-

Rimelig tilhengerutleie i SolaPå jakt etter en pålitelig og rimelig tilhenger til leie i Sola? Hos BookATrailer.no finner du et bredt spekter av tilhengere for alle slags behov. Enten du trenger å flytte, transportere varer, eller bare trenger en tilhenger for en tur, har vi det du trenger. Våre tilhengere er velholdte og klare for selvbetjent utleie når som helst.

Leter du etter tilhengerutleie i Sola? Med BookATrailer er det enkelt og rett frem. Vår intuitive plattform lar deg finne, bestille og hente tilhengeren du trenger, når som helst, takket være vår 24/7 selvbetjente løsning.

Våre kunder i Sola og resten av Norge gir oss strålende anmeldelser, som vi er svært stolte av. Alle våre tilhengere har helårsdekk, er rene og godt vedlikeholdt, noe som sikrer at du kan utføre jobben du trenger - til en god pris. Vi tilbyr skaphengere i Sola, men hvis du trenger en bilfrakter eller grindhenger, kan dette leies til en lav pris fra vår stasjon på Forus.

Viktige grunner til å leie fra oss i Sola:
Lave priser: Vi tilbyr konkurransedyktige priser, ofte billigere enn andre lokale tilbydere.
Enkel bestillingsprosess: Vår plattform gjør det raskt og enkelt å leie en tilhenger.
Fleksibilitet: Med døgnåpne utleveringstider, kan du hente tilhengeren når det passer deg.
Pålitelighet: Våre tilhengere er alltid i god stand for sikker transport.

Slik fungerer selvbetjent tilhengerleie:


Etter å ha leid en tilhenger hos oss, kan den hentes når som helst med vår selvbetjente løsning. Umiddelbart etter bestilling får du informasjon på "Min side" om hvor tilhengeren kan hentes. Ca. en time før leieforholdet starter, mottar du en SMS med en lenke for å gjennomføre utleveringen. Etter å ha dokumentert tilhengerens tilstand med bilder, får du koden til låsen. Når du returnerer tilhengeren, gjennomfører du en tilsvarende kontroll.Leie tilhenger i Sola med BookATrailer.no
Tilhengerutleie har aldri vært enklere i Sola med BookATrailer.


Spørsmål og svar:


Hvor mye koster det å leie en tilhenger i Sola?
Hos BookATrailer kan du leie tilhengere fra 249 kr for tre timer i Sola.

Hvor leier dere ut tilhengere i Sola?
I Sola er tilhengerne våre plassert på Forus, lett tilgjengelig også utenom åpningstid.

Kan du kjøre uten tilhengerlappen?
Med førerkort klasse B kan du trekke tilhengere med tillatt totalvekt på 750 kg eller lavere. Bruk vår tilhengerkalkulator for å sjekke dette.