4.91  stjerner

Biltraller til leie i Stavanger

Lei en biltralle i Stavanger hos oss, så kan du hente den med vår selvbetjente løsning! Det er så enkelt som å leie hengeren du ønsker og hent den til tidspunktet du har valgt.

Biltralleutleie i Stavanger

Enkel og rimelig tilhengerutleie i Stavanger med BookATrailer!
BookATrailer er en selvbetjent og døgnåpen løsning for leie av tilhenger i Stavanger! Vi har utleiestasjoner i Stavanger sentrum og på Forus. Vår prissammenligning for Stavanger-regionen viser at vi er den klart rimeligste aktøren på markedet på tilhengerleie i alle våre kategorier.

Ønsker du å leie en tilhenger i Stavanger? Hos BookATrailer har vi gjort det enklere enn noensinne. Med vår brukervennlige plattform kan du finne, bestille, og hente ut tilhengeren du trenger. Vår selvbetjente løsning er tilgjengelig 24/7, noe som gir deg frihet til å leie en tilhenger når det passer deg best.

Vi forstår at behovet for en tilhenger kan variere, derfor tilbyr vi et bredt utvalg av tilhengere som dekker alle dine behov. Tidligere leietakere i Stavanger gir oss fantastiske tilbakemeldinger, som vi er utrolig stolte over. Alle våre tilhengere har helårsdekk, rene og godt vedlikeholdt, slik at du kan gjennomføre jobben du skal - til en god pris.

Hvorfor velge BookATrailer for din tilhengerleie i Stavanger:
Variert utvalg: Velg fra vårt brede spekter av tilhengere som passer til ulike formål.
Enkel bestillingsprosess: Vår plattform gjør det enkelt å bestille og betale for din tilhenger online.
Fleksibilitet: Med tilgjengelighet 24/7, kan du hente tilhengeren når det passer deg.
Pålitelighet: Våre tilhengere er i topp stand, slik at du kan stole på dem for trygg transport.

Leie tilhenger i Stavanger har aldri vært enklere. Utforsk vårt utvalg og bestill din tilhenger i dag med BookATrailer!

Slik virker selvbetjent tilhengerleie:


Når du har leid en tilhenger hos oss kan den hentes døgnet rundt med vår selvbetjente utleveringsløsning. Umiddelbart når du har bestilt tilhengeren vil du få informasjon på "Min side" om hvor tilhengeren kan hentes. Du vil ca. en time før oppstart av leieforholdet motta en lenke på SMS som du skal benytte for å gjennomføre utlevering av tilhengeren du har leid. Når du har dokumentert tilhengerens tilstand ved å ta bilder av den, vil du få oppgitt koden til låsen. Når du returnerer tilhengeren gjennomfører du en tilsvarende kontroll.
Leie tilhenger i Stavanger med BookATrailer.no
BookATrailer tilbyr en moderne flåte av tilhengere til leie i Stavanger sentrum og på Forus


Spørsmål og svar:


Hvor mye koster det å leie en tilhenger i Stavanger?
Hos BookATrailer kan du leie tilhengere fra 199 kr for tre timer i Stavanger.

Hvilke steder tilbyr dere tilhengerutleie i Stavanger?
BookATrailer tilbyr våre tilhengere fra to utleiestasjoner i Stavanger; på Forus og i Stavanger sentrum. Hovedstasjonen vår er på Forus og har alle tilhengertypene våre. I Stavanger sentrum tilbyr vi skaphengere.

Kan du kjøre uten tilhengerlappen?
Som en hovedregel kan du trekke en tilhenger så lenge den har tillatt totalvekt på 750 kg eller lavere når du har førerkort klasse B. Du kan sjekke i vår egen tilhengerkalkulator for å kontrollere om du kan bruke din bil med den tilhengeren du planlegger å leie.


Lei en biltralle i Stavanger
Leie biltralle hos BookATrailer.no
Hos BookATrailer kan du leie nye og velholdte biltraller

Hos oss kan du leie bilfraktere i Stavanger og Kristiansand. Alle biltrallene våre er produsert av Brenderup og er laget for å tåle en nyttelast på rundt 2.500 kg! Detaljene rundt de forskjellige bilfrakterne finner du på hver enkelt annonse. I bloggen vår kan du lese om sikring av kjøretøy på bilfraktere.

Bilfrakterne du leier av oss er utstyrt med hydraulisk vinsj og tipp som gjør det til en smertefri opplevelse, enten du skal kjøre en bil til «høggern» eller om du skal transportere en bil i næring. Bilfraktere som du leier kan som vanlig hentes ut helt selvbetjent og døgnet rundt. Kundene våre elsker biltrallene – prøv de du også!

Hos BookATrailer.no kan du også dersom du driver en bedrift opprette en fakturaavtale, dette gir gode fordeler for deg som leier ofte. Blant annet kan du gi tilgang til dine medarbeidere, slik at de kan hente ut biltrallen, eller andre tilhengere helt selvbetjent og døgnet rundt. Ta kontakt med oss for mer informasjon.