4.91  stjerner

Skaphengere til leie i Stavanger

Lei en skaphenger i Stavanger hos oss, så kan du hente den med vår selvbetjente løsning! Det er så enkelt som å leie hengeren du ønsker og hent den til tidspunktet du har valgt.

Skaphengerutleie i Stavanger

  • 750 kg tillatt totalvekt
  • 450 kg nyttelast
  • 260 cm lastelengde
  • 13-pins tilkobling
  • Helårsdekk
  • Bryne (BilXtra Bryne)
  • Les mer og book nå fra 249,-

Enkel og rimelig tilhengerutleie i Stavanger med BookATrailer!
BookATrailer er en selvbetjent og døgnåpen løsning for leie av tilhenger i Stavanger! Vi har utleiestasjoner i Stavanger sentrum og på Forus. Vår prissammenligning for Stavanger-regionen viser at vi er den klart rimeligste aktøren på markedet på tilhengerleie i alle våre kategorier.

Ønsker du å leie en tilhenger i Stavanger? Hos BookATrailer har vi gjort det enklere enn noensinne. Med vår brukervennlige plattform kan du finne, bestille, og hente ut tilhengeren du trenger. Vår selvbetjente løsning er tilgjengelig 24/7, noe som gir deg frihet til å leie en tilhenger når det passer deg best.

Vi forstår at behovet for en tilhenger kan variere, derfor tilbyr vi et bredt utvalg av tilhengere som dekker alle dine behov. Tidligere leietakere i Stavanger gir oss fantastiske tilbakemeldinger, som vi er utrolig stolte over. Alle våre tilhengere har helårsdekk, rene og godt vedlikeholdt, slik at du kan gjennomføre jobben du skal - til en god pris.

Hvorfor velge BookATrailer for din tilhengerleie i Stavanger:
Variert utvalg: Velg fra vårt brede spekter av tilhengere som passer til ulike formål.
Enkel bestillingsprosess: Vår plattform gjør det enkelt å bestille og betale for din tilhenger online.
Fleksibilitet: Med tilgjengelighet 24/7, kan du hente tilhengeren når det passer deg.
Pålitelighet: Våre tilhengere er i topp stand, slik at du kan stole på dem for trygg transport.

Leie tilhenger i Stavanger har aldri vært enklere. Utforsk vårt utvalg og bestill din tilhenger i dag med BookATrailer!

Slik virker selvbetjent tilhengerleie:


Når du har leid en tilhenger hos oss kan den hentes døgnet rundt med vår selvbetjente utleveringsløsning. Umiddelbart når du har bestilt tilhengeren vil du få informasjon på "Min side" om hvor tilhengeren kan hentes. Du vil ca. en time før oppstart av leieforholdet motta en lenke på SMS som du skal benytte for å gjennomføre utlevering av tilhengeren du har leid. Når du har dokumentert tilhengerens tilstand ved å ta bilder av den, vil du få oppgitt koden til låsen. Når du returnerer tilhengeren gjennomfører du en tilsvarende kontroll.
Leie tilhenger i Stavanger med BookATrailer.no
BookATrailer tilbyr en moderne flåte av tilhengere til leie i Stavanger sentrum og på Forus


Spørsmål og svar:


Hvor mye koster det å leie en tilhenger i Stavanger?
Hos BookATrailer kan du leie tilhengere fra 199 kr for tre timer i Stavanger.

Hvilke steder tilbyr dere tilhengerutleie i Stavanger?
BookATrailer tilbyr våre tilhengere fra to utleiestasjoner i Stavanger; på Forus og i Stavanger sentrum. Hovedstasjonen vår er på Forus og har alle tilhengertypene våre. I Stavanger sentrum tilbyr vi skaphengere.

Kan du kjøre uten tilhengerlappen?
Som en hovedregel kan du trekke en tilhenger så lenge den har tillatt totalvekt på 750 kg eller lavere når du har førerkort klasse B. Du kan sjekke i vår egen tilhengerkalkulator for å kontrollere om du kan bruke din bil med den tilhengeren du planlegger å leie.


Lei en skaphenger i Stavanger
Leie skaphenger hos BookATrailer.no
Hos BookATrailer kan du leie nye og velholdte skaphengere

Hos oss tilbys det førsteklasses skaphengere for utleie fra alle utleiestasjonene våre. Skaphengere kommer fra anerkjente produsenter som Brenderup og Variant og de fleste er designet for å kunne kjøres av deg som har førerkortklasse B. Dette kan du kontrollere ved å se at tilhengerens tillatte totalvekt er 750 kg. Du finner alle detaljene du trenger på de individuelle annonsesidene for hver henger.

Når du leier en skaphenger fra oss, får du tilgang til en sikker og pålitelig løsning for transport av varer som krever beskyttelse mot vær og vind. Dette er ideelt for flytting, frakt av møbler eller annet materiell som trenger ekstra beskyttelse under transport. Våre skaphengere er enkle å laste og sikre, noe som sikrer en effektiv og problemfri flytteprosess.

For bedrifter tilbyr vi muligheten til å inngå en fakturaavtale, som gir betydelige fordeler for regelmessige leietakere. Med en slik avtale kan du enkelt delegere tilgang til dine ansatte, slik at de kan leie og hente skaphengeren eller andre typer tilhengere uten behov for å legge ut, til hvilken som helst tid på døgnet. Ta kontakt for ytterligere informasjon om hvordan vi kan tilrettelegge for dine behov.

Opplev selv hvor enkelt og praktisk det er med skaphengerutleie hos BookATrailer.no – dine varer fortjener den beste transportløsningen!